Pugholmvej 32, Dybe, 7620 Lemvig

Velholdt og veldrevet minkfarm med god bolig

Ejendommen er beliggende i Lemvig kommune, med driften baseret på pelsdyr produktion. Der er plads til 800 tæver med hvalpe, er godkendt til 1.500 tæver. Farmen består af 4, 4-rækkede haller af 27,5 fag, eller ialt 2.640 burrum, alle alm. 6-rumsbure, og ca. 1.800 burrum er med rustfri tråd, der er Støbte gange overalt. Bagskyld og cirkulationsvand over hele farmen. Der er stor lagerhal, maskinhus og gylletank.

Der er et dejligt stort stuehus der et stærkt rødsten stuehus med vingetegl. Huset er indrettet med stueplan med pænt lyst spisekøkken og to dejlig stor stue med udgang til haven herfra. Ved entre er der trapper til 1. salen samt badeværelse, der er af ældre dato med malet klinker og brus. 1. salen er med en fordelingsgang og hertil 3 gode værelser og badeværelse ligeså med brus. Kælderen er indrettet med flere gode disponible rum, til hobbyrum, vaskerum mm.

Huset er løbende flot moderniseret, og med plast vinduer overalt. Stuehuset er pt. udlejet.

Velegnet til ung familie der gerne vil igang med egen minkfarm, hvor det er muligt at passe farmen ved siden af andet arbejde og herefter løbende udvide i takt med driften og økonomien passer hertil.

Ejendommen er beliggende frit i det åbne land.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.