Nygade 28B, 2. TH., 6950 Ringkøbing

En særdeles skøn lejlighed i Ringkøbing bymidte.

"Erikshus" er en veldrevet ejerforening, der i de seneste år har fået udført en god og løbende renovering af ejendommen såvel ude som inde. Ejendommen har fået facaderne fuget om, lavet gårdmiljøet i stand med nye kloakker, lys, nye cykelskure og bordbænkesæt mm. Indvendigt er trappeopgangene lavet med ny belægning og lysnet. Denne udbudte lejlighed har gennem de seneste 8 år været udlejet, men fremstår meget velholdt. I den givne periode har lejligheden fået nye vinduer i 2009, badeværelse i 2008 og køkken i 2007. Lejligheden er med flotte gamle plankegulve og højt til loft med stuk. Stuen er med flot udsigt ud over Ringkøbing by mod vest og helt ud til klitterne ved Vesterhavet i klart vejr.

Lejligheden er med to meget gode og flotte stuer, der er adskilt med en flot dobbeltdør. Den ene stue kan evt. udnyttes til et ekstra værelse. Stort soveværelse med to tilhørende rum der fungerer som garderobeskabe. Fra soveværelset er der kig ned i den skønne fællesgård. Pænt lyst køkken med mange skabe og mulighed for at indrette en lille spiseplads. Ved køkkenet er der indrettet et lille viktualierum, liesom der er bagtrappe ned til gården. Dejligt stort badeværelse med bruseniche, vaskesøjle og flotte sorte granit klinker på gulvet. I forlængelse af badeværelset er lejlighedens sidste værelse, som vil være fint til kontor/ gæsteværelse.

Lejligheden er beliggende centralt i Ringkøbing bymidte med gå afstand til alt, hvad man kan ønske sig af butikker, restauranter og biograf. Fjorden og havnemiljøet kan man gå til på 5 min. og endnu kortere afstand er der til torvet, der i sommertiden af og til er med musik i estraden og markedsdage hver fredag. En særdeles skøn lejlighed med masser af plads til en lille familie, et par eller enlige.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.